NeprocjenjivA

Mjesto Istine i Sigurnosti

"Prvi put sam doživio što znači biti 100% JA!. Ovo iskustvo pomoglo mi je pronaći odgovore na neka pitanja, zadobiti mir i biti zadovoljan s onime što jesam kao čovjek i vjernik."
NeprocjenjivA Ivan
Ivan
"Nisam znala što očekivati i dobila toliko toga. Oduševljena sam sa programom i svima nama. Ovo je stvarno potrebno. Mjesto gdje jednostavno možeš biti. Dirnuta sam što smo mogli biti toliko iskreni i sigurni istovremeno."
Sandra
"Smijali smo se i plakali. Sviđala mi se kombinacija zabave i dubokih razgovora. Odlazim s novim prijateljima i prijateljicama i znam da je ovo tek početak našeg druženja."
Robert

Želja nam je jednom godišnje ponuditi vikend za LGBT+ ljude, njihove prijatelje/prijatljice i/ili članove obitelji koji cijene duhovnost. Na tom vikendu želimo ponuditi svima da mogu biti ono što jesu i da osjete ljubav i prihvaćanje. Želimo stvoriti prostor za otvorena pitanja na koja zajedno odgovoramo. MIS je mjesto gdje nudimo prostor za duhovnost, zabavu, rad na sebi, druženje i sve ono što procjenimo da bi dobro došlo te doprinijelo temi i izgradnji grupe.