NeprocjenjivA

Linkovi

intero centar logo RGB path

Edukacija, savjetovanje i nenasilno djelovanje

Intero centar je organizacija pod čijim okriljem Neprocejnjiva djeluje. Intero centar provodi razne projekte a jedan od njih je usmjeren LGBTIQ+ osobama. Naziv tog projekta je Neprocjenjiva.

cropped-LGBT-Christians-European-Forum-Logo-1

The European Forum of Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender Christian Groups je ekumenska udruga LGBT kršćanskih grupa Europe. Forumov cilj je postići ravnopravnost i inkluziju LGBT ljudi u i kroy Kršćanske crkve i druge religijske ustanove te multilateralne organizacije. Podcast Neprocjenjive na engleskom nastaje u partnerstvu s njima. Neprocjenjiva je član te mreže.

Lori

LORI

Udruga LORI osnovana je 19. listopada 2000. Cilj udruge je informiranje i senzibiliziranje javnosti za prihvaćanje pripadnica/ka seksualnih i rodnih manjina (lezbijke, gej muškarci, biseksualne, transrodne, transeksualne, interseksualne i queer osobe - LGBTIQ), uklanjanje predrasuda i homo/bi/transfobije, ukidanje diskriminacije na osnovi seksualne orijentacije, rodnog/spolnog identiteta i/ili rodnog izražavanja te ostvarenje stvarne jednakosti pred zakonom.

Die Schwelle Zaklada

Intero centar i Neprocjenjiva su partneri s Schwelle koja ih financijski i podrćava. Schwelle zaklada i njezini partneri teže miru, pravdi i očuvanju prirode. Oni iniciraju i podržavaju projekte koji izgrađuju i oblikuju društvo i društvene promjene koristeči principe nenasilja.

HMS financijski podržava Europski podcast Neprocjenjive. Hannchen Multipurpose zaklada (hms) sebe vidi kao partnersku mrežu inicijativa koje su usmjerene i vođene od LGBTIQ osoba. Jačajući tu mrežu, doprinosi ostvarivanju emancipacije koju podržava cijelo društvo te rezultira smanjenjem diskriminacije i promocijom prihvaćanja različitih načina življenja te društvenom pluralizmu.